Wednesday, May 9, 2012

Polyphonic Spree

Who gets to see Polyphonic Spree for free tomorrow night because she was quick on the draw when checking Twitter this afternoon?  Oh yeah, that'd be me!  I'm so excited!  I think this is the perfect pick-me-up post-semester event!  If you've never heard of Polyphonic Spree, you should really check them out on YouTube.  Their sound seems to come straight from the Flower Power Hippie generation.  Most of their music is so happy and carefree, but I love their version of Nirvana's "Lithium", which they manage to turn upbeat despite its depressing lyrics.

So, I have two tickets and if someone in the CoMo area would like to go with me, please let me know!  If you are unsure whether you'd like the experience, here's a video to give you a taste of what they do in live concerts.

2 comments:

  1. Có bao nhiêu cách mặt nạ bổ sung collagen thế nhỉ? Cho mình hỏi collagen có trong thực phẩm nào nhiều nhất và nó có tốt cho cơ thể không. Mình đang thắc mắc liệu mặt nạ có chứa collagen giúp đẹp da vậy nhỉ, collagen chứa nhiều trong trái cây nào là những loại nào có dễ tìm ngoài chợ không vậy. Collagen là gì? và uống collagen có hiện tượng gì là điều mà nhiều chị em thắc mắc. Các bà bầu có nên uống collagen khi đang cho con bú có nguy hiểm không và có loại collagen cho bà bầu không. Tùy vào từng loại collagen mà chúng ta uống collagen vào lúc nào thì tốt nhất để tốt nhất cho cơ thể, khi uống collagen bị tăng cân và hiệu quả như thế nào đối với những người béo phì kem đặc trị thâm quầng mắt bọng mắt vanilyx của chúng tôi sẽ giúp mắt các bạn hết thâm quầng và có bọng mắt thật xinh, đây là bí quyết dưỡng tóc với dầu oliu và trứng gà sẽ giúp chị em có một mái tóc suôn mượt và chắc khỏe.

    ReplyDelete
  2. Property holders loaded with current obligations discover California home credit contract renegotiating the best answer for their money related issues. They can get speedy credit contract renegotiating on the web. usacheckcashingstore.com/san-diego

    ReplyDelete